Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bergüzar Korel Oglu : Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in oğlu Han'dan fotoğraf ... : Korel, tanju korel, hülya darcan çiftinin kızları olarak 27 ağustos 1982 tarihinde i̇stanbul'da doğdu.

Bergüzar Korel Oglu : Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in oğlu Han'dan fotoğraf ... : Korel, tanju korel, hülya darcan çiftinin kızları olarak 27 ağustos 1982 tarihinde i̇stanbul'da doğdu.. Hafta sonunu oğlu ali ile birlikte sinemaya giden bergüzar korel, avm içerisinde kendisinin bekleyen gazetecilerden oğlunun çekilmemesi için rica etti. Ünlü oyuncu bergüzar korel, pazar günü trump alışveriş merkezi'nde objektiflere yansıdı. Vatanım sensin'de azize karakterine hayat veren bergüzar korel , akmerkez'de oğlu ali'ye kazak örerken görüntülendi. Korel, tanju korel, hülya darcan çiftinin kızları olarak 27 ağustos 1982 tarihinde i̇stanbul'da doğdu. Anne ile oğulu almaya gelen bir akrabalarının klasik model otomobili dikkat çekiciydi.

Parkta güvercinlerin peşinden koşarken çok eğlenen ali'yi kontrol etmekte zorlanan oyuncu, halinden şikayetçi olmadığını söyledi. Oğlu ile avm'deki çocuk şehri kidzmondo'ya gelen korel, günün neredeyse tamamını ali'ye ayırdı. Bergüzar korel, önceki gün oğluyla bebek'te görüntülendi. Bergüzar gökçe korel (turkish pronunciation: Bergüzar korel, her şey çok güzel gidiyor.

Karadayı'da 3. Sezon başlıyor!
Karadayı'da 3. Sezon başlıyor! from www.magazinsortie.com
Vatanım sensin'de azize karakterine hayat veren bergüzar korel , akmerkez'de oğlu ali'ye kazak örerken görüntülendi. Oyuncu halit ergenç ve bergüzar korel çiftinin ikinci çocuğu han, ilk defa görüntülendi… 2009 yılında evlenen ve ve çiftinin ali isimli bir oğlu vardı. Başarılı oyuncu bergüzar korel, önceki gün annesi hülya darcan'ın 64. Korel ve ergenç çiftinin 7 yaşında olan ali'yi ne kadar ünlü bir anne ve babanın çocuğu olsa. Hafta sonunu oğlu ali ile birlikte sinemaya giden bergüzar korel, avm içerisinde kendisinin bekleyen gazetecilerden oğlunun çekilmemesi için rica etti. Oynamış olduğu birçok dizi ve sinema filimi ile adından sıkça söz ettiren ve başarısı ile tüm dikkatleri üzerine çeken bergüzar korel oğlu ali ile beraber nişantaşı city?s?deydi. Oğlu ile avm'deki çocuk şehri kidzmondo'ya gelen korel, günün neredeyse tamamını ali'ye ayırdı. Ünlü oyuncu bergüzar korel, pazar günü trump alışveriş merkezi'nde objektiflere yansıdı.

Oğlu han'ı mart ayında kucağına alan ve annelik heyecanını ikinci kez paylaşan bergüzel korel bugün instagram hesabından son halini paylaştı ve altına 'i̇şte selülitli ve şişman bergüzar korel notunu yazdı.

Bergüzar korel, urla'da dizi çekimlerine ara verilince çeşme de eşinin ve oğlunun yanına koşmuş bergüzar korel, ali'yi sık sık bebek'teki oyun parkına götürüyor. Oynamış olduğu birçok dizi ve sinema filimi ile adından sıkça söz ettiren ve başarısı ile tüm dikkatleri üzerine çeken bergüzar korel oğlu ali ile beraber nişantaşı city?s?deydi. Bergüzar korel, önceki gün oğlu ali'yle birlikte bebek'te objektife yansıdı. Ünlü oyuncu bergüzar korel, pazar günü trump alışveriş merkezi'nde objektiflere yansıdı. Bergüzar gökçe korel (turkish pronunciation: Bergüzar korel oğluna kazak örüyor. Korel, tanju korel, hülya darcan çiftinin kızları olarak 27 ağustos 1982 tarihinde i̇stanbul'da doğdu. 27 ağustos 1982 yılında dünyaya gelen bergüzar korel tanju korel ve hülya darcan çifti'nin kızlarıdır. Halit ergenç, bergüzar korel çiftinin oğlu han'ın ilk görüntüsü. Korel ve ergenç çiftinin 7 yaşında olan ali'yi ne kadar ünlü bir anne ve babanın çocuğu olsa. Güzel oyuncu bergüzar korel'e oğlu ali ergenç ile birlikte akmerkez'de görüntülendi. Korel yaşanan olaylardan sonra oğlu ali'yi 1 hafta sonra ilk kez dışarı çıkardığını söyledi. Yaş günü kutlamasına oğlu ali'yle katıldı.

Oyuncu halit ergenç ve bergüzar korel çiftinin ikinci çocuğu han, ilk defa görüntülendi… 2009 yılında evlenen ve ve çiftinin ali isimli bir oğlu vardı. Bergüzar korel ve oğlu ali alaçatı'da tatil yapıyor. Halit ergenç ile evli olan bergüzar korel, oğlu ali'nin iyi bir eğitim alarak yetişmesi için büyük çaba sarf ediyor. Korel, i̇nanın ki oğlumu bir hafta aradan sonra ilk kez sokağa çıkartıyorum. Anne ile oğulu almaya gelen bir akrabalarının klasik model otomobili dikkat çekiciydi.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in oğlu Han ilk kez ...
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in oğlu Han ilk kez ... from www.vanpostasigazetesi.com
Hafta sonunu oğlu ali ile birlikte sinemaya giden bergüzar korel, avm içerisinde kendisinin bekleyen gazetecilerden oğlunun çekilmemesi için rica etti. Oğlu ile avm'deki çocuk şehri kidzmondo'ya gelen korel, günün neredeyse tamamını ali'ye ayırdı. Oyuncu halit ergenç ve bergüzar korel çiftinin ikinci çocuğu han, ilk defa görüntülendi… 2009 yılında evlenen ve ve çiftinin ali isimli bir oğlu vardı. Son dönemde yaşanan terör olaylarının artmasıyla birlikte oğlunu dışarı çıkartırken çok tedirgin olduğu açıklamasında bulundu. Korel, i̇nanın ki oğlumu bir hafta aradan sonra ilk kez sokağa çıkartıyorum. Bergüzar korel, önceki gün oğlu ali'yle birlikte bebek'te objektife yansıdı. Bergüzar korel, önceki gün oğlu ali'yle birlikte bebek'te objektife yansıdı. Bergüzar korel, önceki gün oğluyla bebek'te görüntülendi.

Bergüzar korel, urla'da dizi çekimlerine ara verilince çeşme de eşinin ve oğlunun yanına koşmuş bergüzar korel, ali'yi sık sık bebek'teki oyun parkına götürüyor.

Ünlü oyuncu bergüzar korel, pazar günü trump alışveriş merkezi'nde objektiflere yansıdı. Halit ergenç, bergüzar korel çiftinin oğlu han'ın ilk görüntüsü. Korel, tanju korel, hülya darcan çiftinin kızları olarak 27 ağustos 1982 tarihinde i̇stanbul'da doğdu. Bergüzar korel ve oğlu ali alaçatı'da tatil yapıyor. Korel yaşanan olaylardan sonra oğlu ali'yi 1 hafta sonra ilk kez dışarı çıkardığını söyledi. Yaş günü kutlamasına oğlu ali'yle katıldı. 3 ay önce yeniden anne olan bergüzar korel, han. Bergüzar korel, her şey çok güzel gidiyor. Vatanım sensin'de azize karakterine hayat veren bergüzar korel , akmerkez'de oğlu ali'ye kazak örerken görüntülendi. Bergüzar korel doğum sonrası yaşadıklarını anlattı. Korel ve ergenç çiftinin 7 yaşında olan ali'yi ne kadar ünlü bir anne ve babanın çocuğu olsa. Ana sayfakadın haberleribergüzar korel'in oğluyla keyifli günü. Korel made her debut as leyla in kurtlar vadisi:

Yaş günü kutlamasına oğlu ali'yle katıldı. Korel ve ergenç çiftinin 7 yaşında olan ali'yi ne kadar ünlü bir anne ve babanın çocuğu olsa. Bergüzar korel ve oğlu ali alaçatı'da tatil yapıyor. Bergüzar gökçe korel (27 ağustos 1982, i̇stanbul), türk oyuncu, televizyon sunucusu ve şarkıcıdır. Oynamış olduğu birçok dizi ve sinema filimi ile adından sıkça söz ettiren ve başarısı ile tüm dikkatleri üzerine çeken bergüzar korel oğlu ali ile beraber nişantaşı city?s?deydi.

Gezgin Anne: Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Ailesi
Gezgin Anne: Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Ailesi from 1.bp.blogspot.com
Parkta güvercinlerin peşinden koşarken çok eğlenen ali'yi kontrol etmekte zorlanan oyuncu, halinden şikayetçi olmadığını söyledi. Bergüzar korel, önceki gün oğlu ali'yle birlikte bebek'te objektife yansıdı. Bergüzar korel, önceki gün oğlu ali'yle birlikte bebek'te objektife yansıdı. Vatanım sensin'de azize karakterine hayat veren bergüzar korel , akmerkez'de oğlu ali'ye kazak örerken görüntülendi. Halit ergenç, bergüzar korel çiftinin oğlu han'ın ilk görüntüsü. 2012 mayıs'ında alaz ve ben de. Anne ile oğulu almaya gelen bir akrabalarının klasik model otomobili dikkat çekiciydi. Korel ve ergenç çiftinin 7 yaşında olan ali'yi ne kadar ünlü bir anne ve babanın çocuğu olsa.

Son dönemde yaşanan terör olaylarının artmasıyla birlikte oğlunu dışarı çıkartırken çok tedirgin olduğu açıklamasında bulundu.

She came to wide attention after starring as şehrazat evliyaoğlu in binbir gece. 27 ağustos 1982 yılında dünyaya gelen bergüzar korel tanju korel ve hülya darcan çifti'nin kızlarıdır. Bergüzar korel'in, iremrecords etiketiyle yayınlanan aykut gürel presents bergüzar korel, vol. Yaş günü kutlamasına oğlu ali'yle katıldı. Halit ergenç, bergüzar korel çiftinin oğlu han'ın ilk görüntüsü. Bergüzar korel kaç yaşında, kilosu, boyu kaç ? Hafta sonunu oğlu ali ile birlikte sinemaya giden bergüzar korel, avm içerisinde kendisinin bekleyen gazetecilerden oğlunun çekilmemesi için rica etti. Bergüzar korel, her şey çok güzel gidiyor. Oğlu ile avm'deki çocuk şehri kidzmondo'ya gelen korel, günün neredeyse tamamını ali'ye ayırdı. Born 27 august 1982) is a turkish actress. Bergüzar korel, önceki gün oğlu ali'yle birlikte bebek'te objektife yansıdı. Bergüzar gökçe korel (turkish pronunciation: Korel yaşanan olaylardan sonra oğlu ali'yi 1 hafta sonra ilk kez dışarı çıkardığını söyledi.

Oyuncu halit ergenç ve bergüzar korel çiftinin ikinci çocuğu han, ilk defa görüntülendi… 2009 yılında evlenen ve ve çiftinin ali isimli bir oğlu vardı bergüzar korel. Halit ergenç ile evli olan bergüzar korel, oğlu ali'nin iyi bir eğitim alarak yetişmesi için büyük çaba sarf ediyor.